« Elektronikbloggen
Om nätfilter, grenuttag och moduler

Sugen på något nytt?

Är det så att du äger en lägenhet men känner att det är dags att satsa på hus? Eller bor du i ett hus, som kanske är för litet, du behöver ett större? Du måste då först sälja din bostad för att sedan kunna köpa en ny. Eller ja, det är inte ett måste, men det är bra att göra en bostadsförsäljning för att få loss kapital till att köpa ny bostad.

Hur säljer man sin bostad?

Du kan sälja din bostad helt på egen hand om du vill, men de allra flesta väljer att gå via en mäklare och det är att rekommendera. De kan hur hela processen går till, de är med vid visningar och de hittar köpare. De kan även hjälpa dig med att värdera ditt hus. De är även med vid avtalsskrivning och så vidare. Det kan vara tryggt att ha en mäklare med när du ska gära en bostadsförsäljning så att allt går till på rätt sätt. 

Köpa ny bostad

Du kan när du sålt din bostad satsa på ett nytt boende. Det är en god idé att leta upp vad det är du vill köpa kanske innan du säljer, så att du har någonstans att ta vägen. Din mäklare, som hjälper dig med att sälja kan även hjälpa dig med att hitta något nytt att köpa. Ofta har man en viss tid på sig att lämna över bostaden man säljer så att man hinner flytta till ett nytt boende.

28 Oct 2018