« Elektronikbloggen
Om nätfilter, grenuttag och moduler

Smart med motoriserade solskydd

Solskydd är bra att ha i hemmet, eller på jobbet. Solskydd kan vara persienner, markiser eller screens. Att hantera dem manuellt går ju bra, men det är ännu smartare att motorisera dem. Det innebär att man då kan använda en fjärrkontroll för att styra dem. Hos Skånsk Fönstermiljö finns det ett brett utbud av solskydd, varav de flesta av dem går att motorisera. Läs mer om företaget här. Fördelen med att motorisera solskydden är att du sedan bara behöver trycka på en knapp för att få ner dem eller upp dem. Det går att göra med alla i ett svep eller en och en. Detta företag har även smarta markiser som kan utrustas med nfravärmare, belysning och rullgardinsfront. 

Gör hemmet smartare

Det finns även en annan sak som detta företag kan erbjuda. Det är att du kan med en smartphone eller en surfplatta styra ditt hem. Det gäller då inte bara dina solskydd utan även saker som klimatkontroll, säkerhet och övervakning, tillträde samt belysning och omkoppling. Du behöver inte ens vara hemma för att göra det. Du använder bara appen i din smarta enhet och fixar det var du än är. 

Skaffa bra solskydd

Det är inte fel att ha solskydd på flera sätt. Markiser för fönstren, eller för terrasssen. Sedan även persienner för att få det svalare inne eller för insynsskydd. Du kan hitta det mesta inom solskydd hos Skånsk Fönstermiljö.

8 Apr 2021