Hem | Tjänster | Teknisk Specifikation | Prislista | Beställning | KontaktProdukter

Nätfilter och
Transientskydd
Transientskydd
Grenuttag
Moduler

Teknisk specifikation

Voltex SP: överspänningsskydd av högsta kvalitet
Tillverkare Voltex Electronics Ltd., Keighley, West Yorkshire, England.
Elfakta Grenuttagen är försedda med en keramisk säkring på 10A (snabb). På begäran kan vi även utrusta grenuttagen med en 16A 2-polig strömbrytare. Strömtillförseln sker antingen via en 2 m 3 x 1,5 mm2 skärmad och halogenfri elkabel eller via en IEC-brunn.

Inline-enheten har ett 3-poligt apparatintag och ett 15 cm långt sladdställ med jordad honkontakt. Klarar 6,3A belastning.

Powerline-enheten har en kopplingsplint med anslutningar för inbyggnad i elcentraler och skåp.
Material Samtliga enheter har höljen av strängpressad eloxerad aluminiumprofil med gavlar och kontaktsocklar av själv- släckande Nylon 6. Samtliga kontaktklämmor är av fosforbrons för lång livslängd och goda fjädrings- egenskaper. Gavlarna på grenuttagen har monteringshål för vägg- eller bordmontage.
Nätfilter Noggrant balanserade nätfilter med brant avskärning (2:a ordningens Butterworth-typ) för att förhindra återkoppling av transient linjespänning till ansluten utrustning. En parallell dämpningskrets i form av kraftiga drosselspolar på järnpulverkärna finns i filtret för att bibehålla transient- dämpningen oavsett elektrisk impedans hos matar- ledningarna från elnäten. Högfrekvensundertryckningen hos filtret är mer än 40 dB för signaler över 1 MHz eller över 10 000 ggr dämpning av övertonerna.
Transient-
skydd
Överspänningsskydd i form av varistor är inkopplade på ingående matarledningar. Maximal transientabsorbtion är 520 Joule. Skyddet klarar stötspänningar mellan 2 - 5kV och stötströmmar på 20kA inom 8/20 ms.

DEVEK AB Petrejusvägen 49   121 38  Johanneshov    556479-6935  
COPYRIGHT 2016 © DEVEK AB