Produkter

Nätfilter och
Transientskydd
Transientskydd
Grenuttag
Moduler

Pressröster om Voltex SP 390J/S

Minimera störningar!
För att testa filtret byttes helt enkelt den vanliga 5-kontakts skarvdosan ut mot Voltex 5-kontaktsvariant SP 390J/S.

Och det är bara att inse: Det blir mycket bättre! Chockerande faktiskt. Musikan får ett mer avslappnat och musikaliskt anlag, renhetsgraden och detaljskärpan skärps upp ett par snäpp. Diskanten blir renare och klarare och framför allt basen får bättre kontur och skärpa! Men som sagt, enklast uttryckt blir det bara bättre. Mycket bättre.
(Hifi & Musik 4/1999)


Prisvärd insats!
Till att börja med tryckte jag in filtret i sovrummets lilla mini-anläggning från Pioneer. Efter ett flitigt i och urkopplande av nätfiltret framstod skillnaderna som små, men väl märkbara. Johan Coltranes tenorsax blev mera behaglig och ljudbilden öppnade upp sig. Djupet i musiken ökade och det lät bättre.

Återstoden av söndagen ägnades åt test i källarens hemmabiorum. Priset på de testade delarna hamnar kring 150 000 kr. Med samma plattor som i sovrummet upplevdes samma förhållande i den dyrare anläggningen. Det lät bättre med filtret inkopplat. (HemmaBio 8/2000)


Brev fra Ole G.
Etter min mening er Voltex et bra kjøp i dag, men jeg forstår på Norden agenten, at snart vil de også tilby IEC stikk og løs nettkabel. Da ser vi en soleklar vinner: du kan velge nettledning selv, og er det en dyr og flott type du vil skal drive hele fronten av systemet så lar det seg gjøre. Jeg for min del gleder mig til å eksperimentere med Transparent sin topp modell her. Meget bra! (Audio 12/2001)

DEVEK AB Petrejusvägen 49   121 38  Johanneshov    556479-6935  
COPYRIGHT 2016 © DEVEK AB